Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Húsvéti programok a Balatonnál

Balatonnál töltöd a húsvétot és nem tudod merre indulj egy jó programért? Segítünk benne!

Számos program közül választhat az, aki a hosszú hétvégét a tóparton töltené. Gyerekprogramok, gasztronómia, túra és egyéb programok várnak rád!

Nézzük is az ajánlót!

Fonyódi Kulinária, ahol főszerepben lesz a torma

Második alkalommal rendezik meg az eseményt, ahol a finom ételek, zamatos borok lesznek a főszereplők a gasztronómiai rendezvényen. Változatos programokkal várnak mindenkit a helyszínre települő éttermek, mint a Konyhám, Fapipa Étterem, Bárka kertvendéglő és még néhányan.

Időpont: április 21.

Tulipánszüret Kőröshegyen

Balaton az előszezon egyik legnagyobb rendezvényévé nőtte ki magát, melyet több héten át lehet látogatni, ha tulipánban szeretnénk gyönyörködni. 100 ezer tulipánhagymát ültettek el a birtokon, ahová nemcsak ezért érdemes ellátogatni, hanem a csodás kilátásért is. A tulipánszüret időjárásfüggő, ezért a birtok facebook oldalát érdemes figyelni, hogy ne maradjon le senki a legújabb közleményekről. Tegyetek egy látogatást a birtokon, biztosan nem bánjátok meg!

Várkapunyitó Szigligeten

A nap során valamennyi korosztály számára tartogatnak különleges programot, melynek helyszínéül az alsó várban található színpad szolgál. Zenés előadások, bábjátékok, apródavatás várja a gyerekeket, de a felnőttek számára is remek kikapcsolódás vár. A rendezvényre hagyományőrző csoportokat, néptánc együtteseket, régi zenei együtteseket, vásári komédiásokat hívnak.

Időpont: április 20-21.

Holdfénytúra Csobáncon

Ha valaki kirándulna egyet, megnézné holdfényben a Balaton környékét és a tanúhegyeket, nekik van egy jó hírünk. Megtehetik ezt, ráadásul szakvezetéssel, eltévedni biztosan senki nem fog.

időpont: április 21.

Tojásfestő, tojáskereső, valódi húsvéti programok

Több helyen lehet igazi húsvéti kalandban része annak, aki a Balatonra látogat. Tihanyban, Zalakaroson, Balatonfüreden, Siófokon, Balatonföldváron, Balatongyörökön, Balatonlellén gyerek- és családi programokkal várnak mindenkit!

További programajánlóért kattints az eseménynaptárra, ahol bármelyik hét programját meg tudod tekinteni egész évben!

Kellemes időtöltést kívánok!

Judit