Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Koncertajánló- 31.hét

Kíváncsiak vagytok milyen koncerteken bulizhattok a héten a Balaton körül? Remek hírekkel szolgálhatunk, ugyanis számos lehetőségetek van erre ezen a héten is.

Nem is húzzuk tovább az időt, hanem eláruljuk, hogy hol lesz szükség a táncos lábaitokra és a zengő énekhangotokra.

Rúzsa Magdi koncert lesz Balatonfüreden augusztus 4-én.
A novemberben megjelent új, Érj hozzám albumról vadonatúj izgalmas dalok, illetve a mindenki által ismert slágerek várja a közönséget.
https://balaton.info/ruzsa-magdi-koncert-2017

GÉM-All koncert lesz szintén Balatonfüreden augusztus 4-én.
Gém Zoltán és a Gém-All idén augusztusban újra visszatér a már hagyománnyá vált balatonfüredi nyári koncert estre.

Meghívott barátok és zenésztársak részt vesznek a Gém Zoltán által írt dalok saját feldolgozásában. Olyan nevek lépnek fel, mint  Freddie, Heinz Gábor "Biga",Nagy Adri, Pásztor Anna, Pély Barna, Szirtes Edina "Mókus", Veres Mónika "Nika".
https://balaton.info/gem-all-koncert


Kormorán koncertre látogathatunk augusztus 5-én Szigligeten. A Kormorán egy folk-rock, etno-rock,nemzeti rock zenekar. Ötvözik a népzenei elemeket a nemzetközi rockzene stílusjegyeivel, amely fantasztikusan fog szólni a csodás panorámájú Szigligeti várban.
https://balaton.info/kormoran-egyuttes-koncertje

Punnany Massif, a pécsi hiphopzenekar, népszerűsége töretlen az elmúlt években és most meghódítják a Balaton partot is.   A fiúk mellett Dallos Bogit is érkezik egy koncerttel augusztus 5-én Siófokon, hogy még kerekebb legyen az este.
https://balaton.info/punnany-massif

Ha lenne más is… avagy a Férfi és a Nő dalban című előadását tekinthetjük meg Gubás Gabinak és Szabó Győzőnek. Közismert slágerek (Abba, Queen, Sting és még sokan mások) átdolgozása latinos stílusban hallható ezen a zenés esten augusztus 4-én Balatonbogláron.
https://balaton.info/ha-lenne-mas-is-avagy-a-ferfi-es-a-no-dalban

Bikini együttes jubileumot tart egész évben, hiszen fennállásának a 35. évfordulóját ünneplik, és teszi ezt a közönség is velük karöltve. Augusztus 5-én Te is ünnepelheted őket a balatonlellei koncertjükön.
https://balaton.info/bikini-koncert

Szuper koncertek, balatoni környezet,fergeteges hangulat. Légy részese!

Judit