Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Gasztrohegy hétvégék

Gasztrohegy hétvégék

SzórakozásGasztronómia
Település:Badacsonytomaj
Dátum:
9 vendéglátóhely, 7 tematikus gasztrohétvége és a Badacsony egy olyan arca, amit csak ilyenkor, a nyugodtabb évszakokban lehet igazán felfedezni. A vulkanikus borokhoz izgalmas ételeket álmodtak meg a vendéglátók, így érdemes Badacsonyt lépésről lépésre végigjárni.
Október 25-26-27. Gasztrohegy Badacsony – Nem HEKK – Halak hétvégéje November 22-23-24. Gasztrohegy Badacsony – Badacsony szárnyal – Szárnyasok hétvégéje December 27-28-29 Gasztrohegy Badacsony – Nagymamáink receptjei Január 17-18-19. Gasztrohegy Badacsony – Vadászidény Február 14-15-16 Gasztrohegy Badacsony – Disznóságok Március 13-14-15. Gasztrohegy Badacsony – Húshagyó kedv – Zöldségek és sajtok hétvégéje Április 3-4-5. Gasztrohegy Badacsony – Füstölgés! – Smoker, BBQ, kemence, yagoona RÉSZTVEVŐK: Tölgyes Kúria Bonvino Borbár Borbarátok Vendéglő Istvándy Borműhely Tilia Borvendéglő Pláne Badacsony borterasz Szőlőhegy Bisztró Laposa Birtok Hableány Kisfaludy-ház

Mi történik még Badacsonytomaj közelében…

Kapcsolódó események

8 nap múlva
Hagyományőrző falusi disznóölés
Ábrahámhegy4 km
Közhírré tétetik, Ábrahámhegyen a Falusi disznóölés megtartatik! A böllér, a vőfély, de főleg a szakácsok, már nagy hévvel készülnek, dalos ajkú szépasszonyok torkot köszörülnek!
Részletek…
8 nap múlva
Káptalantóti Farsang A PiacON
Káptalantóti6 km
Az egész család számára igazi kikapcsolódás, ha kimozdulnál a szabadba. Káptalantóti, a környező-hegyek ölelésében, és a Balaton közelsége miatt a legkiválóbb helyszíne egy hangulatos vásári hangulattal egybe kötött zenés gasztro show-nak.
Részletek…
Falusi Mariann és Sárik Péter koncert
Badacsonytomaj
Falusi Mariann és Sárik Péter 2009 óta játszanak együtt, első műsorukat magyarországi premierje után New Yorkban mutatták be, hatalmas sikerrel.
Részletek…
Kocsonya szépségverseny
Badacsonytördemic3 km
Február 9-én jellegzetes téli ételünk „kelleti magát”...
Részletek…
Jégpálya és szauna Szigligeten
Szigliget6 km
Egyik érdekessége, hogy ez a Balaton egyetlen strandon kialakított műjégpályája. Korcsolyázás közben a lenyűgöző téli Balatonban gyönyörködhetnek a vendégek. A korcsolyázókat melegedővel és vendéglátósegységgel is várják.
Részletek…
Bortriatlon 2020.- Szürkebarát hétvége
Badacsonytomaj
A pincékben egész hétvégén borkóstolókkal és színes programokkal várjuk a látogatókat.
Részletek…
Bortriatlon 2020.- Kéknyelű Kutatás
Badacsonytomaj
Június 13-14-én a rendezvény alkalmával a borospincék mélyén, hamisíthatatlan környezetben, a boros gazdák rejtett kincsei mellett megismerhetitek az igazi badacsonyi Kéknyelűt!
Részletek…
Bortriatlon 2020.- Rizling Vakáció
Badacsonytomaj
Október 3-4-én, a rendezvény alkalmával a borospincék mélyén, hamisíthatatlan környezetben, a boros gazdák rejtett kincsei mellett megismerhetitek az igazi badacsonyi Olaszrizlinget!
Részletek…
Badacsonytomaj
Disznóságok – Ez az a hétvége, amihez nincs mit hozzáfűzni. Disznótoros, füstölt illat, friss portékák a disznóvágás után, még az is lehet, hogy a borok mellé a pálinka is előkerül.
Részletek…