Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Györöki Nyári Tárlat: Gaál József festőművész kiállítása

Györöki Nyári Tárlat: Gaál József festőművész kiállítása

Kultúra
Település:Balatongyörök
Dátum:
A kortárs magyar művészet élvonalába tartozó képzőművészeket bemutató tárlat 2019. évi második kiállításán Gaál József (1960), Munkácsy-díjas festőművész, grafikus alkotásait mutatjuk be.
Szeretettel várnak minden érdeklődőt a kiállításmegnyitóra! időpont: 2019. július 20. szombat 18.00 óra helyszín: Bertha Bulcsu Művelődési Ház és Könyvtár - Balatongyörök, Kossuth u. 29. A kiállítás megtekinthető 2019. augusztus 1-ig, hétköznap 10-12, 15-19 óra, szombaton 14-18 óra között.
További információ:

Mi történik még Balatongyörök közelében…

Kapcsolódó események

4 nap múlva
Mária Napok
Balatonmáriafürdő6 kmRészletek…
3 nap múlva
JazzFiesta
Balatongyörök
A Kossuth utcában, a templom alatti kis téren, egy karnyújtásnyira a Balatontól rendezik meg minden nyáron a Györöki JazzFiesta koncertsorozatot. Csütörtök esténként a jazz hangjaival telik meg a tér, miközben ragyognak ránk a csillagok.
Részletek…
4 nap múlva
Legendák a levegőben Balatonkeresztúron
Balatonkeresztúr6 km
Légi bemutatók, földi programok és persze sétarepülések minden mennyiségben!
Részletek…
10 nap múlva
JazzFiesta
Balatongyörök
A Kossuth utcában, a templom alatti kis téren, egy karnyújtásnyira a Balatontól rendezzük meg minden nyáron a Györöki JazzFiesta koncertsorozatot. Csütörtök esténként a jazz hangjaival telik meg a tér, miközben ragyognak ránk a csillagok.
Részletek…
XXIII. Minigolf-kupa, éjszakai verseny
Balatongyörök
Augusztus 2-4. között szórakoztató program, kicsiknek és nagyoknak egyaránt a balatongyöröki minigolf pályánál rendezett versenyen. Pénteken éjszakai, szombat – vasárnap délelőtt zártkörű egyéni és páros verseny várja az idelátogatókat.
Részletek…
Holnapi esemény
XXVI. Vonyarci Boros Forgatag
Vonyarcvashegy4 km
A zamatos borok, ízletes falatok, kézműves kirakódóvásár, gyermek-foglalkoztató mellett változatos szórakoztató műsorok is várják a forgatagra látogatókat.
Részletek…