Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Hogyan értsük félre a nőket? - előadás

Hogyan értsük félre a nőket? - előadás

KultúraSzínház/mozi
Település:Balatonszárszó
Helyszín:Csukás Színház
Dátum:
Időpont:21:00
Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha Ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e?
Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás, viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, örömeiről. Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka, nyolc különböző karakter, hetven percben.
További információ:

Mi történik még Balatonszárszó közelében…

Kapcsolódó események

2 nap múlva
Földvári Zenei Esték II.
Balatonföldvár4 km
A Földvári Zenei Esték programsorozat repertoárjában találkozhatnak klasszikus zenével, barokk koncertekkel, Argentín tangóval, felcsendülnek örökzöld dallamok, fellépnek neves előadók a Kamarazenei Esteken...
Részletek…
2 nap múlva
Csukás István – Darvas Ferenc: Ágacska- zenés mesejáték
Balatonszárszó
Csukás István méltán népszerű gyerekdarabja kicsit romantikusabb hangvételben, tele humorral, zenével, táncokkal. A festő viharos szelet fúj, s a szél letöri Ágacskát a fáról, aki egyre csak vándorol, egészen addig, míg meg nem tudja, kicsoda is ő.
Részletek…
4 nap múlva
Harmath Imre – Lénárt László: Pán Péter - mesemusical
Balatonszárszó
Fogi Gyermekszínház előadása A klasszikus gyermekirodalom egyik halhatatlan remeke a felnőni nem akaró Pán Péter története: a visszavágyás a gyermekkor csodákkal, kalandokkal teli világába. Pán Péter egy elvarázsolt egzotikus helyen lakik, Sohaországban, ahol soha nem lesz felnőtt.
Részletek…
5 nap múlva
Szent Kristóf Napok
Szántód6 kmRészletek…
3 nap múlva
III. Balatonföldvári Sörfesztivál
Balatonföldvár4 km
Komoly arzenállal érkeznek, hisz lager, lambic, pilseni, APA, IPA, EPA, barna, félbarna, gyümölcsös, szezonális, alkoholmentes és búza söröket is prezentálnak angol, belga, német, cseh és magyar honból, a teljesség igénye nélkül. Közel 25 kiállító több mint 100 féle csapolt és üveges sörrel vár.
Részletek…
5 nap múlva
Szemesi Napok
Balatonszemes4 km
Fesztiváli hangulat lepi el Balatonszemest három napon át.
Részletek…
Mai esemény
Szárszói Szövegelő- Irodalmi hét
Balatonszárszó
A tavalyi évben, 2018-ban a következő előadókkal találkozhattak az érdeklődők: Kávészünet Zenekar, Szöveghullám 3.0 zenés irodalmi est a FISZ íróival* , ,,Makaróni " Est - drámapedagógiai játékok tábori hangulatban. Idén is várják a látogatókat!
Részletek…
Levendulaszüret Kőröshegyen
Kőröshegy5 km
Közel 7 hektár aratható levendula, festői környezet és idillikus táj Kőröshegyen!
Részletek…
Strandi Játszóház és kézműveskedés Balatonföldváron
Balatonföldvár4 km
Minden héten, péntek és szombat délután 16:00-tól 19:00 óráig a Keleti strandon várják szeretettel a játszani szerető gyermekeket! Augusztus 18-án, illetve 19-én vasárnap is hétfőn is tartunk játszóházat!
Részletek…