Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Holle anyó - Batyu Színház

Színház/moziGyerekprogram
Település:Balatonfenyves
Helyszín:Kultkikötő | Kölcsey Ferenc u. 14 .
Dátum:
Időpont:11:00
Belépési díj:1000 Ft
Volt egyszer egy szép ország, abban egy szép kis falu, abban meg egy kis porta. Takaros ház, takaros kert, gyümölcsös, baromfiak.
Két lánytestvér élt a Háznál. Két mostohatestvér. Gertrúd és Rozália. Gertrúd gonosz volt, erőszakos, rátarti. Rozália csendes, szelíd és segítőkész.” Az ismert mesét, pálcás és kesztyűbábokkal, és élő színészi játék segítségével adjuk elő. A Grimm fivérek meséje nyomán írta és rendezte: Albert Péter A mesét előadja: Kontha Nelli / Balatoni Dóra Közreműködik: Seder Gábor Zene: Csák Péter Bábokat készítette: Vizi Csilla Díszlet: Vizi János Az előadás a 4 éves kortól ajánlott. Az előadás hossza: 45 perc Az előadás fedett helyszínen kerül megrendezésre, melyet ezáltal rossz idő esetén is megtartunk. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Mi történik még Balatonfenyves közelében…

Kapcsolódó események

4 nap múlva
We Love 90's Retro Balaton Fesztivál 2019
Fonyód4 km
Ha szeretted a 90-es évek zenekarait és zenéit, akkor Fonyódon a helyed, mert óriási buli várható a We Love 90's Retro Balaton Fesztiválon!
Részletek…
Fonyódi Kutyafesztivál
Fonyód4 km
Itt a helyed Kedvenceddel a nyár legjobb kutyás vízparti buliján!
Részletek…
RockBalaton
Fonyód4 km
Négy napra beköltöznek a rock nagyágyúi Fonyódra, hogy megmutassák, hogy szól a rock a Balaton parton. Négy nap koncertekkel, tele élményekkel és hamisítatlan balatoni hangulattal.
Részletek…