Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Kezünk nyomán kiállításmegnyitó

KultúraSzórakozás
Település:Siófok
Helyszín:Kálmán Imre Kulturális Központ | Fő tér 2.
Dátum:
A belépés ingyenes
A Helyi Érték Egyesület és a Kálmán Imre Kulturális Központ szervezésében ismét megrendezésre kerül a helyi kézművesek, varrók, dísztárgy készítők, fafaragók és egyéb a szabadidő hasznos eltöltéséből született munkák bemutatása.
Köszöntjük az 50 éves várost annak reményében, hogy a következő ötven évben sem megy ki divatból az alkotó kedv és lehetőség is lesz arra, hogy a kincset érő ügyes kezek alkotásait ismét bemutassuk. Kiállításunkat a korondi születésű Karda Imre fazekas, népi iparművész emlékére ajánljuk. Az ismert keramikus 1973-tól, 1998-ig, haláláig Siófok-Kilitin élt és családjával együtt saját műhelyében készítette a fekete és színes kerámiát, ami országszerte ismertté tett őt. Köszöntőt mond: Gyarmati László a Helyi Érték Egyesület elnöke A kiállítást megnyitja: Dr. Lengyel Róbert – Siófok polgármestere
További információ:

Mi történik még Siófok közelében…

Kapcsolódó események

2 nap múlva
IV. Húsvéti Nyuladalom
Siófok
Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Húsvéti Nyuladalom Siófok Fő terén. Számos családi programmal, táncbemutatókkal és koncertekkel várják az érdeklődőket. A rendezvény keretei között, április 21-én a Balatuning Egyesület által szervezett ingyenes Nyúlfutamra is sor kerül.
Részletek…
Siófok
A siófoki első alkalommal kerül megrendezésre a Strand Szezonnyitó Siófokon a Nagystrandon.
Részletek…
Siófok
Május 18-án, szombaton immár 5. alkalommal, öt távon várjuk a bringás túrázókat, így biztosan mindenki megtalálja a neki megfelelő kerékpáros túrát.
Részletek…
Siófok
Adj 15 percet az életedből!
Részletek…
Siófok
A Nemzeti Regatta több mint egy vitorlás verseny!
Részletek…
Tour de Hongrie- prológ
Siófok
Idén 40. alkalommal rajtol el a legnagyobb magyar országúti kerékpáros körverseny. A prológot a Balatonnál, Siófokon rendezik meg június 11-én.
Részletek…