Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Kodzsugukila, a boszorkány - Kabóca Bábszínház

Színház/moziGyerekprogram
Település:Balatonföldvár
Helyszín:Kultkikötő | Bajor Gizi sétány 1.
Dátum:
Időpont:11:00
Belépési díj:1000 Ft
Dzséli, a varázsló zenész repít bennünket Afrikába, annak is a legkülönlegesebb szegletébe: saját kunyhójába.
Zenélés közben meséli el Kalili és Szandzsi történetét, amely során megismerünk egy bátor ugróegeret, egy kecses gazellát és a könyörtelen Kodzsugukila boszorkányt. A mese során minden csoda valóra válhat, így még az is lehetséges, hogy maguk a dobok is beszélnek. Műhelymunkák: Benkő Krisztina, Kerekes Péter, Zsida Ágnes Ajánlott korosztály: 3 éves kortól Az előadás fedett helyszínen kerül megrendezésre, melyet ezáltal rossz idő esetén is megtartunk. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Mi történik még Balatonföldvár közelében…

Kapcsolódó események

Mai esemény
Csukás István – Darvas Ferenc: Ágacska- zenés mesejáték
Balatonszárszó4 km
Csukás István méltán népszerű gyerekdarabja kicsit romantikusabb hangvételben, tele humorral, zenével, táncokkal. A festő viharos szelet fúj, s a szél letöri Ágacskát a fáról, aki egyre csak vándorol, egészen addig, míg meg nem tudja, kicsoda is ő.
Részletek…
Mai esemény
Földvári Zenei Esték II.
Balatonföldvár
A Földvári Zenei Esték programsorozat repertoárjában találkozhatnak klasszikus zenével, barokk koncertekkel, Argentín tangóval, felcsendülnek örökzöld dallamok, fellépnek neves előadók a Kamarazenei Esteken...
Részletek…
2 nap múlva
Harmath Imre – Lénárt László: Pán Péter - mesemusical
Balatonszárszó4 km
Fogi Gyermekszínház előadása A klasszikus gyermekirodalom egyik halhatatlan remeke a felnőni nem akaró Pán Péter története: a visszavágyás a gyermekkor csodákkal, kalandokkal teli világába. Pán Péter egy elvarázsolt egzotikus helyen lakik, Sohaországban, ahol soha nem lesz felnőtt.
Részletek…
3 nap múlva
Szent Kristóf Napok
Szántód2 kmRészletek…
4 nap múlva
Náray Erika koncert a Levendulásban
Kőröshegy2 km
Náray Erika két saját CD anyaggal és megszámlálhatatlanul sok fellépéssel a háta mögött, ezúttal pályájának minden állomásából szemezget egy kicsit.
Részletek…
4 nap múlva
XII. Kettesfogathajtó Verseny
Balatonföldvár
Látványos kettesfogathajtó verseny várja a Balatonföldvárra érkezőket idén július 27-én, a város Magaspartján az új Hajózástörténeti Látogatóközpont melletti parkban.
Részletek…
Holnapi esemény
III. Balatonföldvári Sörfesztivál
Balatonföldvár
A Serfőző csapata a sörszezon harmadik helyszíneként Balatonföldvárra költözik – különleges habzó csodák, sörös és kulturális programok, valamint izgalmas gasztroélmények várják a déli parti malátarajongókat a III. Balatonföldvári Sörfesztiválon július 24. és 28. között.
Részletek…
4 nap múlva
IX. Balatonszárszói Sárkányfesztivál
Balatonszárszó4 km
Az egy héten át tartó mesefesztiválon nem csak Süsüvel és a többi kedves Csukás-mesefigurával találkozhatnak a Balatonszárszóra látogatók, de magával az alkotóval, a Kossuth-díjas meseíró Csukás Istvánnal is, aki állandó vendége a fesztiválnak.
Részletek…
Strandi Játszóház és kézműveskedés Balatonföldváron
Balatonföldvár
Minden héten, péntek és szombat délután 16:00-tól 19:00 óráig a Keleti strandon várják szeretettel a játszani szerető gyermekeket! Augusztus 18-án, illetve 19-én vasárnap is hétfőn is tartunk játszóházat!
Részletek…