Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Kristóf nap

Kristóf nap

Szórakozás
Település:Gyenesdiás
Helyszín:J&A Kerámiaház | Kossuth L. utca 103.
Dátum:
Hagyományőrző nap Kristóf napján a J&A Kerámiaháznál, az idei évben már 18. alkalommal. Jöjjenek és ünnepeljenek velünk!
2019. július 25-én Kristóf-napi hagyományőrző ünnep – A házigazda Pék család köszönti a vendégeket a J&A Kerámiaháznál – Ökomenikus áldás – Gál Lajos polgármester köszöntője – Kristófok köszöntése – Zolcsák Miklós görögkatolikus parókus bemutatja a kiállítást és az ikonfestő tábort – A Gyenesdiási Dalárda ízelítőt ad az “Én is iszom veletek-gyenesdiási bormustrák a Darnay pincében” 2019. c legújabb kiadványából -Bemutatkozik a Gyenesdiási ifjú muzsikusok csoportja a Vass Lajos Népzenei Szövetség gyenesdiási továbbképző táborának anyagából – A türjei Hétszínvirág csoport műsora A Gyenesdiási Művészeti Iskola tánc tanszakos csoportjainak és a Gyenes Tánceggyüttesnek a bemutatója -Vendég a Haraszti család
További információ:

Mi történik még Gyenesdiás közelében…

Kapcsolódó események

Adventi gesztenyesütés és karácsonyi vásár
Gyenesdiás
Jó hangulattal, sült gesztenyével és forralt borral várja Önt és kedves családját december 15-én és 16-án a Községháza előtti téren a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület.
Részletek…
Óévbúcsúztató túra
Gyenesdiás
Ha le akarja dolgozni a karácsonyi kilókat, akkor itt a helye! Szép arcát mutatja télen is a Keszthelyi-hegység, élje át a téli túrázás egyedi hangultatát.
Részletek…
10 nap múlva
Advent Keszthelyen
Keszthely2 kmRészletek…