Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

MASTAFF Special and Club Show

MASTAFF Special and Club Show

Egyéb
Település:Gyenesdiás
Helyszín:Kárpáti korzó
Dátum:
Július utolsó hétvégéjén ismét kutyakiállításnak ad otthont Gyenesdiás.
A Magyarországi Amerikai Staffordshire Terrier Fajtagondozó Egyesület szervezésében kutyakiállításnak ad otthont Gyenesdiás. Az amerikai staffordshire terrier egy közepes méretű, rövid szőrű kutyafajta, őszinte, barátságos, egyszerű, kedves, mozgékony és szilaj kutya. Figyelmes, nagyon bátor, kitartó és nem kíméli magát. Nagyon hűséges a családjához, és (általában) eléggé engedelmes is. A nemzetközi találkozó a nagyközönség számára is nyitott, ahol tenyészszemlét és kiállítást is rendeznek, valamint az ebek szociálizációs teszten is részt vesznek gazdáikkal. A Balaton parti verseny keretében 7 korosztályban, összesen 10 címért mérettetnek meg az Amstaffok. További információ: Vasszi Zoltán: +36 70/420-2667
További információ:

Mi történik még Gyenesdiás közelében…

Kapcsolódó események

Adventi gesztenyesütés és karácsonyi vásár
Gyenesdiás
Jó hangulattal, sült gesztenyével és forralt borral várja Önt és kedves családját december 15-én és 16-án a Községháza előtti téren a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület.
Részletek…
Óévbúcsúztató túra
Gyenesdiás
Ha le akarja dolgozni a karácsonyi kilókat, akkor itt a helye! Szép arcát mutatja télen is a Keszthelyi-hegység, élje át a téli túrázás egyedi hangultatát.
Részletek…