Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Mesélő vasaló - Batyu Színház

Színház/moziGyerekprogram
Település:Balatonföldvár
Helyszín:Kultkikötő | Bajor Gizi sétány 1.
Dátum:
Időpont:11:00
Belépési díj:1000 Ft
Mesekuckó tárgybábokkal.
Egy gazdasszony tüsténkedik otthon, és a házimunkák elvégzése közben, remek ötlete támad. Mesélni kezd, de mesekönyvéből eltűntek a szereplők. Semmi baj, a tárgyak helyettesítik őket, így lesz harisnyából nyúl, a keféből sündisznó, a cipőből róka, stb. Az előadásban elhangzó művek: Zelk Zoltán: A három nyúl Csukás István: Sün Balázs Kormos István: Mese Csirió mókuskáról Móricz Zsigmond: Török és a tehenek Az állatokról szóló verses meséket a tárgyak és a gyerekek segítségével előadja: Kontha Nelli Rendezte: Albert Péter A mesekönyvet készítették: Gellai Gabi könyvkötő és Kontha Nelli Az előadást 3 éves kortól ajánljuk. Az előadás hossza: 45 perc Az előadás előtt 10.00-tól ingyenes kézműves foglalkozással várjuk a kicsiket és nagyokat. Az előadás a gyereksátorban kerül megrendezésre, melyet ezáltal rossz idő esetén is megtartunk.

Mi történik még Balatonföldvár közelében…

Kapcsolódó események

Holnapi esemény
Harmath Imre – Lénárt László: Pán Péter - mesemusical
Balatonszárszó4 km
Fogi Gyermekszínház előadása A klasszikus gyermekirodalom egyik halhatatlan remeke a felnőni nem akaró Pán Péter története: a visszavágyás a gyermekkor csodákkal, kalandokkal teli világába. Pán Péter egy elvarázsolt egzotikus helyen lakik, Sohaországban, ahol soha nem lesz felnőtt.
Részletek…
2 nap múlva
Szent Kristóf Napok
Szántód2 kmRészletek…
3 nap múlva
Náray Erika koncert a Levendulásban
Kőröshegy2 km
Náray Erika két saját CD anyaggal és megszámlálhatatlanul sok fellépéssel a háta mögött, ezúttal pályájának minden állomásából szemezget egy kicsit.
Részletek…
3 nap múlva
XII. Kettesfogathajtó Verseny
Balatonföldvár
Látványos kettesfogathajtó verseny várja a Balatonföldvárra érkezőket idén július 27-én, a város Magaspartján az új Hajózástörténeti Látogatóközpont melletti parkban.
Részletek…
6 nap múlva
Földvári Zenei Esték III.
Balatonföldvár
A Földvári Zenei Esték programsorozat repertoárjában találkozhatnak klasszikus zenével, barokk koncertekkel, Argentín tangóval, felcsendülnek örökzöld dallamok, fellépnek neves előadók a Kamarazenei Esteken...
Részletek…
Mai esemény
III. Balatonföldvári Sörfesztivál
Balatonföldvár
A Serfőző csapata a sörszezon harmadik helyszíneként Balatonföldvárra költözik – különleges habzó csodák, sörös és kulturális programok, valamint izgalmas gasztroélmények várják a déli parti malátarajongókat a III. Balatonföldvári Sörfesztiválon július 24. és 28. között.
Részletek…
3 nap múlva
IX. Balatonszárszói Sárkányfesztivál
Balatonszárszó4 km
Az egy héten át tartó mesefesztiválon nem csak Süsüvel és a többi kedves Csukás-mesefigurával találkozhatnak a Balatonszárszóra látogatók, de magával az alkotóval, a Kossuth-díjas meseíró Csukás Istvánnal is, aki állandó vendége a fesztiválnak.
Részletek…
Strandi Játszóház és kézműveskedés Balatonföldváron
Balatonföldvár
Minden héten, péntek és szombat délután 16:00-tól 19:00 óráig a Keleti strandon várják szeretettel a játszani szerető gyermekeket! Augusztus 18-án, illetve 19-én vasárnap is hétfőn is tartunk játszóházat!
Részletek…