Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Parti Ulti Party

Parti Ulti Party

Szórakozás
Település:Csopak
Dátum:
Csopak Község Önkormányzata a hagyományoknak megfelelően ismét nyílt ulti-versenyt rendez 2019. július 13-án, a Csopaki Üdülőfalu és Kemping.

A verseny 5 játszmából (játszmánként 18 osztás) áll. A verseny kezdetén sorsolás van, majd ezután a kialakult erősorrendek megfelelően ülnek asztalhoz a játékosok. Minden játék végén (18. osztást követően) asztalonkénti értékelés történik. A legtöbb Ft értéket produkáló játékos 3, a második helyezett 2, a harmadik pedig 1 pontot kap (4fős asztaloknál 3-2-2-1 pont). Az értékelés során összesítésre kerül a pontokon kívül a Ft érték is.
A verseny a Magyar Ultisok Országos Egyesülete (MUOE) játékszabályai szerint kerül levezetésre. A játékszabályok a verseny kezdete előtt ismertetve lesznek, illetve a muoe.hu weblapon megtalálhatók. A verseny lebonyolítását a MUOE veszprémi szervezete vállalta magára.
Nevezni a helyszínen lehet. Nevezési díj 2500 Ft, amely az étkezési költségeket is magába foglalja. A jutalmazás módja az előző évekhez viszonyítva változatlan, azaz a verseny végén mérlegelés lesz, és a versenyzők testsúlyuktól függő jutalomban részesülnek. Az 1. helyezett a testsúlyának megfelelő mennyiségű nagyfröccsöt, a 2. helyezett kisfröccsöt, a 3. helyezett pedig hosszúlépést kap. Paritás: 1 kg = 1 liter.
A verseny helye a Csopaki Üdülőfalu és Kemping (8229, Csopak, Sport utca 9.). A versenyen indulók, és a közvetlen hozzátartozóik (max. 2fő) számára a belépés ingyenes a csopaki strandra. A verseny tervezett kezdete: 2019. július 13. 10.00.
Nevezni 9.45-ig lehet a helyszínen.

borítófotó: wikipedia.org 

További információ:

Mi történik még Csopak közelében…

Kapcsolódó események