Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Parti Ulti Party

Parti Ulti Party

Szórakozás
Település:Csopak
Dátum:
Csopak Község Önkormányzata a hagyományoknak megfelelően ismét nyílt ulti-versenyt rendez 2019. július 13-án, a Csopaki Üdülőfalu és Kemping.

A verseny 5 játszmából (játszmánként 18 osztás) áll. A verseny kezdetén sorsolás van, majd ezután a kialakult erősorrendek megfelelően ülnek asztalhoz a játékosok. Minden játék végén (18. osztást követően) asztalonkénti értékelés történik. A legtöbb Ft értéket produkáló játékos 3, a második helyezett 2, a harmadik pedig 1 pontot kap (4fős asztaloknál 3-2-2-1 pont). Az értékelés során összesítésre kerül a pontokon kívül a Ft érték is.
A verseny a Magyar Ultisok Országos Egyesülete (MUOE) játékszabályai szerint kerül levezetésre. A játékszabályok a verseny kezdete előtt ismertetve lesznek, illetve a muoe.hu weblapon megtalálhatók. A verseny lebonyolítását a MUOE veszprémi szervezete vállalta magára.
Nevezni a helyszínen lehet. Nevezési díj 2500 Ft, amely az étkezési költségeket is magába foglalja. A jutalmazás módja az előző évekhez viszonyítva változatlan, azaz a verseny végén mérlegelés lesz, és a versenyzők testsúlyuktól függő jutalomban részesülnek. Az 1. helyezett a testsúlyának megfelelő mennyiségű nagyfröccsöt, a 2. helyezett kisfröccsöt, a 3. helyezett pedig hosszúlépést kap. Paritás: 1 kg = 1 liter.
A verseny helye a Csopaki Üdülőfalu és Kemping (8229, Csopak, Sport utca 9.). A versenyen indulók, és a közvetlen hozzátartozóik (max. 2fő) számára a belépés ingyenes a csopaki strandra. A verseny tervezett kezdete: 2019. július 13. 10.00.
Nevezni 9.45-ig lehet a helyszínen.

borítófotó: wikipedia.org 

További információ:

Mi történik még Csopak közelében…

Kapcsolódó események

Holnapi esemény
VI. Anna fesztivál
Balatonfüred5 km
Az Anna bálhoz kapcsolódó rendezvény Balatonfüreden!
Részletek…
7 nap múlva
Klassz a pARTon
Balatonfüred5 km
Több napon át tartó koncertsorozat Balatonfüreden!
Részletek…
10 nap múlva
Resident Art Garten
Lovas3 km
Több mint 200 művet bemutató képzőművészeti kiállítás és vásár, mozi, koncertek, beszélgetések, tárlatvezetések várják három héten keresztül az érdeklődőket.
Részletek…
10 nap múlva
8. Paloznaki Jazzpiknik
Paloznak1 km
Három napon át jazzbulik uralják a Balatont Paloznakon!
Részletek…
Borhetek
Balatonfüred5 km
Balatonfüred egyik legnagyobb rendezvénye, ahová ezrek járnak vissza szívesen minden évben. Tagore sétányon sétálgatva, zeneszót dúdolva, bort kortyolgatva kapcsolódhatsz ki Te is!
Részletek…
Balatoni Minimax Gyerekhajó
Balatonfüred5 km
Minimax sztárjaival együtt szállhatnak vízre a gyerekek. Egészen kicsi gyerekektől a nagyobbakig mindenkit szívesen látnak a fedélzeten, ahol animátorok és sok-sok szórakozás várja a lurkókat.
Részletek…