Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Balatonszárszói programok

Mai esemény
Csukás István – Darvas Ferenc: Ágacska- zenés mesejáték
Balatonszárszó
Csukás István méltán népszerű gyerekdarabja kicsit romantikusabb hangvételben, tele humorral, zenével, táncokkal. A festő viharos szelet fúj, s a szél letöri Ágacskát a fáról, aki egyre csak vándorol, egészen addig, míg meg nem tudja, kicsoda is ő.
Részletek…
2 nap múlva
Harmath Imre – Lénárt László: Pán Péter - mesemusical
Balatonszárszó
Fogi Gyermekszínház előadása A klasszikus gyermekirodalom egyik halhatatlan remeke a felnőni nem akaró Pán Péter története: a visszavágyás a gyermekkor csodákkal, kalandokkal teli világába. Pán Péter egy elvarázsolt egzotikus helyen lakik, Sohaországban, ahol soha nem lesz felnőtt.
Részletek…
4 nap múlva
IX. Balatonszárszói Sárkányfesztivál
Balatonszárszó
Az egy héten át tartó mesefesztiválon nem csak Süsüvel és a többi kedves Csukás-mesefigurával találkozhatnak a Balatonszárszóra látogatók, de magával az alkotóval, a Kossuth-díjas meseíró Csukás Istvánnal is, aki állandó vendége a fesztiválnak.
Részletek…
Fekete István: Vuk - gyermekmusical
Balatonszárszó
Vuk, a kis róka történetét kísérhetjük végig új, látványos és zenés feldolgozásban. A mese egy kis róka kalandos életéről és mindennapi megpróbáltatásairól szól. Fekete István legnépszerűbb regényét minden korosztálynak bátran ajánljuk.
Részletek…
Egészség- és sportnap
Balatonszárszó
Családi mozgás programok, zumba, aerobik, ügyességi játékok, sportvetélkedők, vízi sportok, egészségügyi mérések, egészséges táplálkozás népszerűsítése, Intim torna Illegál koncert.
Részletek…
Intim Torna Illegál koncert
Balatonszárszó
A zenekar 2010-es megalakulása óta hazánk egyik kedvenc koncertzenekara, a klub- és fesztiválélet egyik legenergikusabb produkciója, mély gondolatokat tálal fülbemászó slágerekbe csomagolva, melyekből számos dal megjárta a rádiós slágerlisták tetejét.
Részletek…
IV. Virtusvetélkedő
Balatonszárszó
A Kárpát-medence magyarlakta településeinek tartanak virtusvetélkedőt izgalmas és humoros versenyszámokkal augusztus 10-én, szombaton a Központi Strandon.
Részletek…
Bálint Ágnes – Szívós Károly: Mazsola és Tádé - zenés bábjáték
Balatonszárszó
Bálint Ágnes meséjén több nemzedék nőtt fel, akik ma már szülők, sőt nagyszülők, de jól emlékeznek a televízióból megismert tökházikó lakóira, Mazsola és barátaira. Ha Te is közéjük tartozol, akkor itt az alkalom, hogy gyermekedet, unokádat is megismertesd a kedves kis figurákkal!
Részletek…
Táncdalfesztivál ’50
Balatonszárszó
Molnár György harmonikaművész és Koncertzenekarának estje
Részletek…