Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Balatoni programok gyerekeknek

Balatonon vagytok gyerekekkel és esik az eső? Vagy csak nem szeretnétek egész nap strandolni? Szereti a gyermeked a zenét, bábelőadásokat, színdarabokat? A Balaton környékén nem kell unatkozni, ugyanis számos lehetőség van a gyermekeknek is aktív kikapcsolódásra.

Rutkai Bori Banda mesekoncertet nyújt a gyermekeknek, miközben táncolva, énekelve, saját horgolt bábokkal kápráztatja el a gyermekeket az énekesnő. 3 napon át, 3 helyszínen van lehetőség megtekinteni az előadást, Balatonbogláron augusztus 11-én, Balatonfenyvesen augusztus 12-én, Balatonföldváron augusztus 13-án 11 órakor. Belépő ára 1000 Ft. 

A zöldszakállú király a Ziránó Színház új előadása, ahol a magyar népmese egyik gyöngyszemét mesélik el, jókedvvel és humorral. Megtekinthető augusztus 11-én Balatonfenyvesen, Balatonföldváron augusztus 12-én, Balatonbogláron pedig augusztus 13-án.  Az előadás 1000 Ft-ba kerül.

Málna zenekar augusztus 10-én ad gyerekkoncertet Siófokon. Népi elemekre építik a műsort, ahol a zenekar a gyerekeket bevonva éneklik el a vidám dalokat. A koncerten ingyenesen lehet részt venni. 

Mekk Eleket ki ne ismerné és szeretné, hisz ő még a mostani kisgyermekek között is népszerű. Ezért is látogatnak el a gyerekek Balatonszárszóra, hogy megnézzék az ezermester újabb kalandját augusztus 12-én. A jegyár 800 Ft gyerekek számára, felnőtteknek 1400 Ft. 

A kis hableány klasszikus mese, mely sosem megy ki a divatból, tudják ezt Tihanyban is, ezért is tűzték műsorra augusztus 10-én. Andersen története, melyet most gyerekmusicalként visznek színpadra, biztosan kiváló kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Jegyár pedig 1900 Ft. 


Minimax gyerekhajó indul Siófokról augusztus 12-én, ahol a vízre szálló gyermekeket koncertek, előadások, foglalkozások várják. Igazi vizes kalandnak ígérkezik. 

Mazsola és Tádé zenés bábjáték tekinthető meg Balatonfüreden augusztus 10-én. A bábelőadás biztosan élmény a kicsiknek, hiszen a bábok a szemük láttára kelnek életre és varázsolják őket a Mazsola és Tádé népszerű történetébe. Az előadás 1500 Ft-ba kerül. 

Mi szóltunk, hogy a Balaton tele van jobbnál jobb gyermekprogramokkal!

Bővebb információért, látogassátok meg a weboldalt! 
https://balaton.info

Judit