Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Első ízben láthatsz Tesla Show-t Magyarországon!

Még soha nem látott szenzáció lesz idén a 43 Boglári Szüreti Fesztiválon-n!

Idén a Boglári Szüreti Fesztivál ismét új korszakot nyit a Tesla Show-val, ahol tűz mellé az áram villámokkal társul, mindehhez a legnagyobb vizünk, a Balaton szolgáltatja a díszletet és a hátteret!

Az országban első ízben látható Tesla Show-t egy eddig titkolt, külön erre a célra épített negyedik színpadon tekinthetik meg a nézők augusztus 19-én este.

Az ország egyik legnagyobb ingyenes , szabadtéri, kulturális, gasztronómiai borrendezvényén. Müller Attila, Szabó Kitti, Szulák Andrea és Molnár Vilmos műsorvezetők lesznek a színpadok házigazdái a család minden korosztályának szóló műsorszámok mellett és között.
Az idei esztendőben már 3 színpadra bővült programmal és rengeteg fellépővel rukkolnak ki a házigazdák az ötnapos rendezvényen augusztus 16-20. között.
A Platán téren a Zenepavilonban hallhatunk szinte minden stílusból ízelítőt, crossover tenort, country-rock-ot, acapellát, és sok már stílusból kapunk merítést.

A borkedvelők pedig első alkalommal kóstolhatják meg a fesztiválon az ország neves borvidékeiről érkező jeles borászatok, pincészetek díjnyertes különlegességeit is a kiváló Dél-Balatoni borok mellett. Pécs, Zala, Tolna, Villány, Eger, Mátra, Szekszárd, Tokaj, Sopron, Kőszeg, Csopak, Tihany, Balaton-felvidék, Somló, Etyek, Pannonhalma, Kunság, Csongrád, Hajós Bajai és a Neszmélyi-borvidék is bemutatkozik jeles boraival. Idén igazi jeles borok kellemes kavalkádja közül lehet vég nélkül válogatni! Senki nem marad szárazon!
 
Programról bővebb infót itt kapsz: Boglári Szüreti Fesztivál