Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Bortriatlon 2020.- Rizling Vakáció

Bortriatlon 2020.- Rizling Vakáció

SzórakozásGasztronómia
Település:Badacsonytomaj
Dátum:
Október 3-4-én, a rendezvény alkalmával a borospincék mélyén, hamisíthatatlan környezetben, a boros gazdák rejtett kincsei mellett megismerhetitek az igazi badacsonyi Olaszrizlinget!
Az olaszrizling hazánkban az egyik leggyakrabban előforduló fajta, sokszínűsége, lehetőségei, jól kezelhetősége miatt. Ismerd meg a vulkanikus, ásványos badacsonyi olaszrizlinget a résztvevő pincészetek kínálatából! Hallgasd meg a borosgazdák történetét és véleményét ezen fajtáról! Megéri! A pincékben egész hétvégén borkóstolókkal és színes programokkal várjuk a látogatókat.
További információ:

Mi történik még Badacsonytomaj közelében…

Kapcsolódó események

Mai esemény
Süllőfesztivál - ELMARAD
Szigliget6 km
Süllő, koncertek, bor, őszi hangulat, Balaton, Szigliget. Minden ami kellhet!
Részletek…
Márton-napi Vigasság és Tökfaragó verseny
Badacsonytomaj
Újbor kóstolóval, libazsíros kenyeres, pogácsás partival köszöntjük Szent Márton püspök névnapját Badacsonytomajon a Tajház udvaron. A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület szeretettel hív minden kedves érdeklődőt a november 14-én, szombat délután megrendezésre kerülő Márton-napi Vigasságra.
Részletek…
XVII. Forraltbor Főzőverseny
Badacsonytördemic3 km
Badacsonytördemicen a hagyományoknak megfelelően versenyre hívják a forralt borok készítőinek legjobbjait, és természetesen a forralt bort kedvelő vendégeket a Faluházba.
Részletek…
Szigliget6 km
2021. január 1-én ismét várják a Szigligeti strandra azokat a fürdőzőket, akik elég bátrak, hogy megmártózzanak a fagypont közeli habokban.
Részletek…