Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

  • Keszthely 15°C
  • Siófok 15°C
  • Balatonfüred 15°C
  • Víz 7°C

Experidance: Gyöngyhajú lány balladája - Omega musical

SzórakozásSzínház/mozi
Település:Siófok
Helyszín:Jókai park 5.
Dátum:
Időpont:20:30
Belépési díj:2490-5990 Ft
Az ExpeiDance Production célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás, és a forradalmasított magyar tánckultúra népszerűsítése az egész világon.

A 2000 ótasikeres társulat ereje, hogy a tüzes magyar táncokat népszerű nemzetközi és modern irányzatokkal szelidíti meg, vagy épp a végletekig fokozza. Az Experidance által így teljesen új, összetéveszthetetlen táncstílus született.

Gyöngyhajú Lány

A Musicalek Alfája és Omegája

24 Experidance táncművész a színpadon, 5 kiváló musicalszínész a mikrofonnál és 21 szenzációs Omega-sláger új köntösbe gombolva!

Egy történet, amit mindenki átélt, aki volt fiatal és szerelmes!

Az Omega együttes és az Experidance Production több év gondos tervezés, aprólékos egyeztetés és lázas alkotómunka után Szomor György, Koós Rék, Fésűs Nelly, Lux Ádám, R. Kárpáti Péter főszereplésével állítja színpadra új darabját, amelyben olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Petróleum-lámpa, a Ha én szél lehetnék vagy a Gyöngyhajú lány...

Dalok:

Start - Hűtlen Barátok - Holló - Fekete Pillangó - Nem tudom a Neved - Kötéltánc - Ha Én Szél Lehetnék - Gyöngyhajú Lány - Petróleumlámpa - Őrültek Órája - Nyár Éjek Asszonya - Hazug Lány - Napot Hoztam Csillagot - Régi Csibészek - Boldog Angyalok - Ezüst Eső - Trombitás Frédi - Addig élj - Meghívás

További információ:

Mi történik még Siófok közelében…

Kapcsolódó események

IV. Húsvéti Nyuladalom
Siófok
Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Húsvéti Nyuladalom Siófok Fő terén. Számos családi programmal, táncbemutatókkal és koncertekkel várják az érdeklődőket. A rendezvény keretei között, április 21-én a Balatuning Egyesület által szervezett ingyenes Nyúlfutamra is sor kerül.
Részletek…
Siófok
A siófoki első alkalommal kerül megrendezésre a Strand Szezonnyitó Siófokon a Nagystrandon.
Részletek…
Siófok
Május 18-án, szombaton immár 5. alkalommal, öt távon várjuk a bringás túrázókat, így biztosan mindenki megtalálja a neki megfelelő kerékpáros túrát.
Részletek…
Siófok
Adj 15 percet az életedből!
Részletek…
Siófok
A Nemzeti Regatta több mint egy vitorlás verseny!
Részletek…
Az esemény már véget ért
XII. Spuri Balaton Szupermaraton 2019
Siófok
A 196 kilométeres táv teljesíthető egyénileg, párosban, vagy 2-3-4 fős váltóban is.
Részletek…