Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Fonyódi Kutyafesztivál

Fonyódi Kutyafesztivál

Szórakozás
Település:Fonyód
Helyszín:Kutyás strand
Dátum:
Itt a helyed Kedvenceddel a nyár legjobb kutyás vízparti buliján!

Jótékonysági verseny, ami 2019.augusztus 17. reggel 9.00 órától este 20.00-ig lesz Fonyódon, a kutyastrandon. 2500 m2 várja az érdeklődőket. A versenyen maximum 80 fő tud reszt venni a nap rövidsége miatt. A nevezési díjat a rászoruló kutyák részére fordítják.

Az újpesti kutyaiskola biztosítja a versenyhez szükséges felszerelést és a hivatalos bírót. Ez egy nem hivatalos verseny szponzorokkal és díjakkal.


Részt vesz az eseményen Dr. Juhász Csaba Prof. állatorvos, aki a nyerteseknek és a résztvevőknek felajánlott konzervet ad a saját gyártású PettBull konzervjeiből. A Fressnapf is szponzorok közé lépett és a nyerteseknek ajándék utalványt ajánlott fel. Emellett a nézők is kedvezményes vásárlásra jogosító kuponokat kapnak, amit bármelyik boltjukban beválthatnak.

Profi agilitysek mutatják be kutyáikat és meglepetés műsort is terveznek. A Hortobágyi Madár Park munkatársa is jelen lesz, aki egy egerészölyvvel színesíti a napot és bemutatja a Madar kórház mindennapjait. Megismerhetitek munkájukat, sőt szívesen fogadják a kérdéseket is.

Egy másik versenyt is hirdetünk a gyerek számára, ahol a rajztudásukat mutathatják meg. Meghívtuk Torma Dávidot, aki magánemberként ment kutyákat és Teréz Gabriellát, aki Bull mentő és rehabilitációval is foglalkozik.


Tegyünk közösen a kutyákért és ne csak a közösségi oldalakon mutassuk meg, mennyire szeretjük őket. Itt a lehetőség, hogy személyesen is segítsünk mindezt egy jó hangulatú rendezvényen. Csak ránk számíthatnak a menhely vezetői is és a mentett Bull kutyák is. Előre köszönjük a részvételt és az adományokat.
Számla szám a nevezéshez: 10102103-80464000-01000007
Nevezési díj: 5000 Ft
Közlemény: Név"

További információ:

Mi történik még Fonyód közelében…

Kapcsolódó események

2 nap múlva
Pély Barna szólókoncert
Fonyód
Pély Barna már közel 20 éve a magyar könnyűzenei élet egyik sokszínű, és meghatározó alakja. Az Artisjus díjas énekes-zeneszerzőt a nyitottság, és energikusság jellemzi, előadásmódjában és munkáiban a blues, a soul, és a funk alapvető stílusjegyeit ötvözi.
Részletek…
4 nap múlva
We Love 90's Retro Balaton Fesztivál 2019
Fonyód
Ha szeretted a 90-es évek zenekarait és zenéit, akkor Fonyódon a helyed, mert óriási buli várható a We Love 90's Retro Balaton Fesztiválon!
Részletek…
RockBalaton
Fonyód
Négy napra beköltöznek a rock nagyágyúi Fonyódra, hogy megmutassák, hogy szól a rock a Balaton parton. Négy nap koncertekkel, tele élményekkel és hamisítatlan balatoni hangulattal.
Részletek…
X.Fonyódi Sörfesztivál
Fonyód
2 nap szórakozás Fonyódon!
Részletek…