Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Forralt Bor Főzőverseny

Forralt Bor Főzőverseny

SzórakozásGasztronómia
Település:Badacsonytördemic
Dátum:
Badacsonytördemicen a hagyományoknak megfelelően versenyre hívják a forralt borok készítőinek legjobbjait, és természetesen a forralt bort kedvelő vendégeket a Faluházba. A rendezvényt szórakoztató programok, kézművesek és a környékbeli gazdák vására színesíti.
Közreműködnek: Krizsik Alfonz - színművész Tördemic Néptáncegyüttes, Szín-vonal AMI A verseny kezdete: 13.00 óra A zsűri külön díjazza a borok íz világán kívül a csapatok megjelenését is, és várjuk, az alkohol mentes italok készítőit is! További információ, illetve csapatok jelentkezése: Faluház 8263 Badacsonytördemic Hősök útja 12. Tel.: +36-30/758-8620 E-mail: *****@********
További információ:

Mi történik még Badacsonytördemic közelében…

Kapcsolódó események

2 nap múlva
Adventi koncertek Badacsonytomajon
Badacsonytomaj3 km
Az eseménynek otthont a badacsonytomaji Szent Imre Plébániatemplom ad, mely során 3 koncerttel és egy karácsonyi misztériumi játékkal is várják az adventi hangulatra, muzsikára vágyókat.
Részletek…
Gasztrohegy hétvégék
Badacsonytomaj3 km
9 vendéglátóhely, 7 tematikus gasztrohétvége és a Badacsony egy olyan arca, amit csak ilyenkor, a nyugodtabb évszakokban lehet igazán felfedezni. A vulkanikus borokhoz izgalmas ételeket álmodtak meg a vendéglátók, így érdemes Badacsonyt lépésről lépésre végigjárni.
Részletek…