Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Hagyományőrző falusi disznóölés

Hagyományőrző falusi disznóölés

SzórakozásGasztronómia
Település:Ábrahámhegy
Dátum:
Közhírré tétetik, Ábrahámhegyen a Falusi disznóölés megtartatik! A böllér, a vőfély, de főleg a szakácsok, már nagy hévvel készülnek, dalos ajkú szépasszonyok torkot köszörülnek!
2020-ban február 1-jén kerül megrendezésre az immáron hagyománnyá vált falusi disznóölés Ábrahámhegyen. Helyszín: Ábrahámhegy, Művelődési Ház Reggelivel, ebéddel, kolbászöltő versennyel várnak szeretettel minden érdeklődőt! A rendezvényt támogatja a település segítőkész lakossága, vállalkozói. Előzetes jelentkezés: +3670/380-0763 Szervező: Ábrahámhegy Község Önkormányzata *****@********
További információ:

Mi történik még Ábrahámhegy közelében…

Kapcsolódó események

8 nap múlva
Káptalantóti Farsang A PiacON
Káptalantóti5 km
Az egész család számára igazi kikapcsolódás, ha kimozdulnál a szabadba. Káptalantóti, a környező-hegyek ölelésében, és a Balaton közelsége miatt a legkiválóbb helyszíne egy hangulatos vásári hangulattal egybe kötött zenés gasztro show-nak.
Részletek…
Kocsonya szépségverseny
Badacsonytördemic6 km
Február 9-én jellegzetes téli ételünk „kelleti magát”...
Részletek…
Badacsonytomaj4 km
Disznóságok – Ez az a hétvége, amihez nincs mit hozzáfűzni. Disznótoros, füstölt illat, friss portékák a disznóvágás után, még az is lehet, hogy a borok mellé a pálinka is előkerül.
Részletek…
Bortriatlon 2020.- Szürkebarát hétvége
Badacsonytomaj4 km
A pincékben egész hétvégén borkóstolókkal és színes programokkal várjuk a látogatókat.
Részletek…
Bortriatlon 2020.- Kéknyelű Kutatás
Badacsonytomaj4 km
Június 13-14-én a rendezvény alkalmával a borospincék mélyén, hamisíthatatlan környezetben, a boros gazdák rejtett kincsei mellett megismerhetitek az igazi badacsonyi Kéknyelűt!
Részletek…
Bortriatlon 2020.- Rizling Vakáció
Badacsonytomaj4 km
Október 3-4-én, a rendezvény alkalmával a borospincék mélyén, hamisíthatatlan környezetben, a boros gazdák rejtett kincsei mellett megismerhetitek az igazi badacsonyi Olaszrizlinget!
Részletek…
Falusi Mariann és Sárik Péter koncert
Badacsonytomaj4 km
Falusi Mariann és Sárik Péter 2009 óta játszanak együtt, első műsorukat magyarországi premierje után New Yorkban mutatták be, hatalmas sikerrel.
Részletek…
Gasztrohegy hétvégék
Badacsonytomaj4 km
9 vendéglátóhely, 7 tematikus gasztrohétvége és a Badacsony egy olyan arca, amit csak ilyenkor, a nyugodtabb évszakokban lehet igazán felfedezni. A vulkanikus borokhoz izgalmas ételeket álmodtak meg a vendéglátók, így érdemes Badacsonyt lépésről lépésre végigjárni.
Részletek…