Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Keszthelyi Nyári Játékok

Keszthelyi Nyári Játékok

KultúraSzínház/mozi
Település:Keszthely
Dátum:
Belépési díj:8900, 7900, 6900, 5900, 4900 Ft
Idén nyáron már a XX. Keszthelyi Nyári Játékokkal jelentkeznek. Húsz éve Shakespeare-rel indult útjára az esemény és most – miután közben felnőtt egy újabb nemzedék – újra Shakespeare-rel a Sok hűhó semmiért-tel ünnepelnek.

Magyar Attila már húsz évvel ezelőtt is játszott az előadásban, most is itt lesz majd – Lasponya szerepében, Pokorny Liát és Schmied Zoltánt azonban először láthatják tréfás szerelmespárként. Ünnepeljenek velünk, várjuk önöket a Balaton-part egyik legnagyobb színházi ünnepén!

Sok hűhó semmiért
A buja és forró Messinában a Leonátó ház hölgyei már nagyon várják a háborúból győztesként visszatérő katonákat, hisz amint a hősök megérkeznek, kezdődhet a kacérkodás és a csábítás örök játéka. A nemek harcát csak ideig-óráig döntik el a csókcsaták és az ádáz szópárbajok, az igazi nehézfegyver itt bizony a pletyka. Akit a világ a szájára vesz, annak nincs menekvés, leterítik - csak reménykedni tudunk, hogy az illetőnek szerencséje lesz, és egy nászi ágyban landol. Shakespeare talán legbá- josabb komédiája igazi bolondos, szerelmi kergetőzést ígér.
Jegyvásárlás

Előadások minden nap 20:30-kor


TOVÁBBI SZEREPLŐK

Konrád, János gróf embere ÓDOR KRISTÓF | Faszál György SÁFÁR-KOVÁCS ZSOLT | Jegyző, Ferenc barát ENDRÉDY GÁBOR | Őr I. ÉLESS BÉLA | Őr II. JUHÁSZ LAJOS | Hírnök GATS ÉVA | Hölgy I. KÁNTOR NÓRA | Hölgy II. NYULÁSZI FRUZSINA
Jelmeztervező
RÁTKAI ERZSI
Díszlettervező
HORESNYI BALÁZS
Dramaturg
BARÁTHY GYÖRGY
Szcenikus
BARKOVICS ZOLTÁN
Súgó
FODOR MARIANNA
Rendezőasszisztens
HAJÓS ESZTER
Rendező
PUSKÁS TAMÁS

Mi történik még Keszthely közelében…

Kapcsolódó események

Mai esemény
Keszthelyi Sörnapok
Keszthely
A balatoni sörkörutunk második állomása immár ötödik alkalommal Keszthelyen kerül megrendezésre.
Részletek…