Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Kocsonya szépségverseny

Kocsonya szépségverseny

SzórakozásGasztronómia
Település:Badacsonytördemic
Dátum:
Február 9-én jellegzetes téli ételünk „kelleti magát”...
… az ízletes kocsonyát ezúttal a külső alapján bírálja a szakértő zsűri Badacsonytördemicen, a tizedik alkalommal megrendezésre kerülő Kocsonya Szépségversenyen. A szervezők örömmel fogadják a jelentkezőket, akik bemutatják ez alkalomra készített kocsonyájukat. Fajtája szerint lehet: hagyományos, vegetáriánus (zöldség, gyümölcs), halas. Az értékelés része a látvány, a tálalás (minél patinásabb edény), az ötletesség. A programot népi, kulturális műsor kíséri. A verseny kocsonyákat a zsűrizés után meg lehet ízlelni kóstoló tányér megváltásával. További információ és jelentkezés: 8263. Badacsonytördemic, Hősök útja 12. Faluház Tel: 06-30/758-8620 E-mail: *****@********
További információ:

Mi történik még Badacsonytördemic közelében…

Kapcsolódó események

6 nap múlva
Szüreti Vigadalom Szigligeten
Szigliget4 km
Szigligeten az egyik legrégebbi népi szokásokat felelevenítő rendezvény a Szüreti Vigadalom.
Részletek…
Murcifesztivál Ábrahámhegyen
Ábrahámhegy6 km
A murci átmenet a must és a bor között, sokan kedvelik fogyasztását. Ábrahámhegyen 3 napon át meg is ünneplik az újbor megszületését
Részletek…
Bortriatlon 2020.- Rizling Vakáció
Badacsonytomaj3 km
Október 3-4-én, a rendezvény alkalmával a borospincék mélyén, hamisíthatatlan környezetben, a boros gazdák rejtett kincsei mellett megismerhetitek az igazi badacsonyi Olaszrizlinget!
Részletek…
Süllőfesztivál - ELMARAD
Szigliget4 km
Süllő, koncertek, bor, őszi hangulat, Balaton, Szigliget. Minden ami kellhet!
Részletek…
Márton-napi Vigasság és Tökfaragó verseny
Badacsonytomaj3 km
Újbor kóstolóval, libazsíros kenyeres, pogácsás partival köszöntjük Szent Márton püspök névnapját Badacsonytomajon a Tajház udvaron. A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület szeretettel hív minden kedves érdeklődőt a november 14-én, szombat délután megrendezésre kerülő Márton-napi Vigasságra.
Részletek…
XVII. Forraltbor Főzőverseny
Badacsonytördemic
Badacsonytördemicen a hagyományoknak megfelelően versenyre hívják a forralt borok készítőinek legjobbjait, és természetesen a forralt bort kedvelő vendégeket a Faluházba.
Részletek…
Szigliget4 km
2021. január 1-én ismét várják a Szigligeti strandra azokat a fürdőzőket, akik elég bátrak, hogy megmártózzanak a fagypont közeli habokban.
Részletek…