Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Kőröshegyi Levendula Fesztivál

Kőröshegyi Levendula Fesztivál

Szórakozás
Település:Kőröshegy
Helyszín:Kőröshegyi Levendulás | Dózsa György köz
Dátum:
Június 5-én indul a lila szezon Kőröshegyen!
A gazdaság Kőröshegyen található, mindössze 2 kilométerre a Balatontól! (Balatonföldvár~2 km, Szántód rév~6 km, Siófok~25 km, Budapest~125 km) A leghosszabb levendulaszüret ideje alatt, egész nyáron sok szeretettel várnak – kutyával együtt - minden levendulaimádót, felfedezőt, nyaralót, túrázót, és azokat, akik saját kézzel aratott balatoni levendulával díszítenék otthonukat! Júniustól augusztus közepéig minden nap nyitva tart a gazdaság 9-17 óra között. Sok éves tapasztalatra alapozva és bármely szabadtéri parkoz hasonlatosan garantálható, hogy a látogatók száma ezen három hónapos időszak alatt biztonságosan eloszlik Ehhez kapcsolódóan rengeteg plusz megelőző-eszköz van, amivel még tovább növelik a biztonságot: - 12 hektár nyílt terület a SZABADBAN, így a javasolt 1,5 méteres távolság többszöröse is biztonságosan tartható! - Tájékoztató tábla a megfelelő higiéniai szabályokról. - Kézmosópont közvetlenül a ki- és bejáratnál. - Kézfertőtlenítő szer a pulton a vendégek számára is, megvásárolható maszkok. - 1,5 méteres sortávot mutató jelzések a mosdók és a pultok előtt. - Padok, székek, mosdók és pultok rendszeres fertőtlenítése. - Felkészült és tájékozott személyzet, megfelelő eszközökkel ellátva.
További információ:

Mi történik még Kőröshegy közelében…

Kapcsolódó események

6 nap múlva
X. Balatonszárszói Sárkányfesztivál
Balatonszárszó5 km
A zene, szórakozás, egészség a fő szempontok, ami köré felépül a rendezvény tematikája. A Fesztivál ideje alatt kicsik és nagyok is egyaránt találkozhatnak Süsüvel és a többi Csukás mesehőssel! Zenés mesejátékokkal, koncertekkel, családi és gyermekprogramokkal várják a Balatonszárszóra érkezőket!
Részletek…
XII. Szárszói Nemzetközi Lecsófesztivál
Balatonszárszó5 km
A Balatonszárszói Önkormányzat és a Balatonszárszói Turisztikai Egyesület 12. éve rendezi meg nyárzáró gasztronómiai programját, ahol nem csak főzni lehet, hanem azokat az érdeklődőket is várják, akik csak nézelődni, kóstolni vagy szórakozni szeretnének.
Részletek…