Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Márton-napi Vigasság és Tökfaragó verseny

Márton-napi Vigasság és Tökfaragó verseny

SzórakozásGyerekprogram
Település:Badacsonytomaj
Dátum:
Újbor kóstolóval, libazsíros kenyeres, pogácsás partival köszöntjük Szent Márton püspök névnapját Badacsonytomajon a Tajház udvaron. A Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület szeretettel hív minden kedves érdeklődőt a november 14-én, szombat délután megrendezésre kerülő Márton-napi Vigasságra.
Közhírré tétetik! Folyó év november havának 14. napján, délután a badacsonytomaji Tájház udvaron megkezdődik a Márton- napi Vigasság és a tökfaragó verseny. Készüljön a vidék apraja-nagyja, magányos kószája, családja és cimborasága! Lesz megint újbor áldása a helyi borosgazdák jóvoltából, boroshordó csapra verése, az újbor kóstolása, házi libazsíros kenyér, pogácsa, tea, zene-bona és sok meglepetés! A nagycsoportos óvodás és általános iskolás gyermekek számára TÖKLÁMPÁS FARAGÓ VERSENYT hirdetünk. Egyéni vagy csapatos jelentkezés is lehetséges, viszont csapat esetében maximum 3 fő. Az első három helyezett értékes ajándékokban, a legrémisztőbb, legkidolgozottabb és a legviccesebb tökök készítői pedig különdíjban részesülnek! Aki előzetesen jelentkezik, annak biztosítjuk a tököt!
További információ:

Mi történik még Badacsonytomaj közelében…

Kapcsolódó események

Mai esemény
Süllőfesztivál - ELMARAD
Szigliget6 km
Süllő, koncertek, bor, őszi hangulat, Balaton, Szigliget. Minden ami kellhet!
Részletek…
Szigliget6 km
2021. január 1-én ismét várják a Szigligeti strandra azokat a fürdőzőket, akik elég bátrak, hogy megmártózzanak a fagypont közeli habokban.
Részletek…
XVII. Forraltbor Főzőverseny
Badacsonytördemic3 km
Badacsonytördemicen a hagyományoknak megfelelően versenyre hívják a forralt borok készítőinek legjobbjait, és természetesen a forralt bort kedvelő vendégeket a Faluházba.
Részletek…