Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

Petruska koncert és Holdfény Túra a Folly Arborétumban

Petruska koncert és Holdfény Túra a Folly Arborétumban

Szórakozás
Település:Badacsonytomaj
Helyszín:Folly Arborétum
Dátum:
Töltsetek el egy romantikus nyári estét az arborétumban. Este kilenc órától a "Szerelmünk lapjai"-t vetítik a kertben, utána pedig vezetett séta a csillagok alatt.
Vetítés: 21:00-tól Holdfény túra: 23:00-tól Jegyár: Felnőtt: 2.000 forint/fő mely a programokon kívül tartalmazza az arborétumi belépőt is. Gyermek (6-18 évig): 1.500 forint/fő mely a programokon kívül tartalmazza az arborétumi belépőt is. 100 darab ülőhely biztosított, ezen kívül természetesen pokróccal, párnákkal bárhol leheveredhettek, ezért kérjük plédet hozzatok magatokkal.
További információ:

Mi történik még Badacsonytomaj közelében…

Kapcsolódó események

9 nap múlva
Forralt Bor Főzőverseny
Badacsonytördemic3 km
Badacsonytördemicen a hagyományoknak megfelelően versenyre hívják a forralt borok készítőinek legjobbjait, és természetesen a forralt bort kedvelő vendégeket a Faluházba. A rendezvényt szórakoztató programok, kézművesek és a környékbeli gazdák vására színesíti.
Részletek…
9 nap múlva
Téli madarak a Balatonon
Badacsonytomaj
Teleszkópos megfigyelés a badacsonytomaji, badacsonyi strandon, a szigligeti öbölben és a balatonedericsi strandon.
Részletek…
Gasztrohegy hétvégék
Badacsonytomaj
9 vendéglátóhely, 7 tematikus gasztrohétvége és a Badacsony egy olyan arca, amit csak ilyenkor, a nyugodtabb évszakokban lehet igazán felfedezni. A vulkanikus borokhoz izgalmas ételeket álmodtak meg a vendéglátók, így érdemes Badacsonyt lépésről lépésre végigjárni.
Részletek…
Adventi koncertek Badacsonytomajon
Badacsonytomaj
Az eseménynek otthont a badacsonytomaji Szent Imre Plébániatemplom ad, mely során 3 koncerttel és egy karácsonyi misztériumi játékkal is várják az adventi hangulatra, muzsikára vágyókat.
Részletek…