Programok, események éjjel-nappal a Balaton körül
Megmutatjuk, mikor és hova érdemes menned!Ugorjunk fejest a balatoni programokba!

A balatoni programfüzet

10 remek 2019-es nyári program a Balaton DÉLI partján

A Balaton déli partján töltöd a nyaralásod? Hétvégente szívesen utazol le a Balatonra? Mutatok néhány programot, melyeket érdemes meglátogatni!

Sör és Csülök Fesztivál

Először rendezik meg a Balaton egyik fővárosában, Siófokon a Sör és Csülök Fesztivált. Hivatalos program csak később várható, de az biztos, hogy egy jó csülökért megéri majd ellátogatni szeptember közepén a városba.
Időpont: szeptember 13-15.

IX. Sárkányfesztivál

Balaton egyik legnagyobb gyermekrendezvénye, ahol az egy héten át tartó mesefesztiválon nem csak Süsüvel és a többi kedves Csukás-mesefigurával találkozhatnak a Balatonszárszóra látogatók, de magával az alkotóval, a Kossuth-díjas meseíró Csukás Istvánnal is, aki állandó vendége a fesztiválnak.
Időpont: július 27-augusztus 4.

Red Bull Air Race

Idén először rendezik meg a Red Bull Air Race versenyt a Balatonnál. Zamárdi ad otthont a repülőshownak, mely mindig rengeteg embert vonzott a korábbi helyszínre és a Balatonnál sem lesz ez másképp. Igazi adrenalinbomba lesz!
Időpont: július 13.

Levendulaszüret Kőröshegyen

Közel 7 hektár aratható levendula, festői környezet és idillikus táj vár mindenkire, aki ellátogat a birtokra. A gazdaság Kőröshegyen található, mindössze 2 kilométerre a Balatontól! A birtok kutyabarát, tehát nem kell otthon hagynod négylábú kedvenced sem.
Szüret tervezett időpontja: június 01-től július 21-ig minden nap

RockBalaton

Négy napra beköltöznek a rock nagyágyúi Fonyódra, hogy megmutassák, hogy szól a rock a Balaton parton. Négy nap koncertekkel, tele élményekkel és hamisítatlan balatoni hangulattal, ahol fellép a Kárpátia, a Pokolgép, Depresszió, AWS és még sokan mások.
Időpont: augusztus 8-11.

Dog Beach Fest

Igazi kutyás program, ahol együtt strandolhatsz a kedvenceddel, közben programokon, előadásokon vehettek részt.Minden évben klassz programokat tesznek a szervezők Fonyódon, nemsokára jönnek az idei programmal.
Időpont: június 29.

Boglári Szüreti Fesztivál

A Boglári Szüreti Fesztivál mindig egy nagy durranás a Balaton partján. 5 napon át két színpadon, egyidőben számos programmal készülnek a szervezők. Idén sem lesz ez másképp!
Időpont: augusztus 17-20.

Rosé fesztivál

Villány és Zamárdi közösen szervezi a Rosé fesztivált, ahol nagy borválaszték és számos program vár a fesztiválra látogatókra! Jó hangulatra biztosan számíthatunk, hiszen a balatoni és a villányi borok gondoskodnak róla! Részletes program később!
Időpont: július 18-21.

Balaton fesztivál

4 nap, sztárfellépők, gasztronómiai különlegességek, családi programok és élmények páratlan balatoni környezetben. Ez a Balaton Fesztivál, Balatonkenese első igazi nyári programja 2019-ben. A belépés idén is ingyenes, a programot harmadik alkalommal rendezik.
Időpont: június 27-30.

Samsara Fesztivál

Spontán fesztivál, mely már az ötödik alkalommal költözik be Siófok mellé, hogy egy hétre a béke és a harmónia szigete legyen az ide érkező fesztiválozóknak. A beszélgetéseket, jógaórákat, aerobik foglalkozásokat nemzetközi tanárok, világhírű jógamesterek, edzők, mentorok tartják.
Időpont: augusztus 3-11.

További programokat találtok a weboldalunkon, akár északi, akár déli parton szeretnétek kikapcsolódni! Használjátok a címkéket és gyorsan megtaláljátok az ideális programot magatoknak!

Jó böngészést és szórakozást!

borítókép: Tiliczky Andrea

Judit